News Update :

* EuroBasket 2017 Πιο ασφαλή τα Over/Under..

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Photo By Google





Ευχαριστουμε πολυ οσους απο την πρωτη κιολας μερα μας στηριξαν με τις Δωρεες τους!!!



Χθες καναμε πολυ δυνατο ξεκινημα αφου μονο η Φινλανδια δεν μας εκανε τη χαρη.Βεβαια επιμενω οτι σωστα παιξαμε.Οι βορειοι πληρωσαν την πρωτη περιοδο.Σ ολο το υπολοιπο ματς ηταν καλυτεροι απο τους Ιταλους!!!
 Για την Ελλαδα τα ειπαμε και καπως ετσι και τα ειδαμε κιολας.Δεν ξερω που ειναι αυτοι σημερα που παρουσιαζαν τον Βαλαντσιουνας ως ανικητο ψηλο!

Στα σημερινα μας τωρα..Ειναι μια μερα που το πονταρισμα μας θα παει στο συνολικο σκορ επι το πλειστον.
 Λετονια - Μαυροβουνιο.Ισως ειναι το καλυτερο παιχνιδι για να δει καποιος σημερα.Ματς που πιστευω θα χει γρηγορο ρυθμο και το σκορ θα παει ψηλα.Οβερ λοιπον αν και το περιμενα λιγο χαμηλοτερο το οριο.

 Συνεχιζουμε με τους γηπεδουχους να υποδεχονται ενα απο τα φαβορι για τον τιτλο οπως ειναι η Ισπανια!Σε ανοιχτο παιχνιδι η ομαδα τους Σαριτσα δεν εχει καμια τυχη.Παμε σε σκληρη αμυνα και αργο ρυθμο και σκορ χαμηλο.

 Η Σερβια με αντιπαλο την Ουγγαρια θα κανει μια πολυ καλη προπονηση απλα.Τωρα οσον αφορα το χαντικαπ επειδη ειναι μεγαλο ισως με τις αλλαγες που θα κανουν οι Σερβοι δεν καλυφθει.Καλυτερο και εδω το αντερ καθως οι Ουγγροι μαλλον δυσκολα θα συνδεθουν με το καλαθι.

Τελος το Κροατια - Ρωσια δειχνει απο τα αμφιρροπα παιχνιδια.Φαβορι απολυτα λογικα η Κροατια με τους αστερες της αλλα και η Ρωσια εχει πολυ βαρια φανελα και θελω να πιστευω οτι θα το κανει ντερμπι το παιχνιδι.Παμε με το πλεονεκτημα.









ΛΕΤΟΝΙΑ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
  Over  157.5
ΣΕΡΒΙΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Under 146.5
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ
Under 152.5
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΡΩΣΙΑ
      2  +5.5











Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.