News Update :

* Euroleague "Ηχηρές" απουσίες..

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google








Τρια παιχνιδια μονο σημερα αλλα εχουν ενδιαφερον και στοιχηματικο..
 Το μεγαλο παιχνιδι ειναι αυτο που γινεται στο Μιλανο οπου η Αρμανι που ειναι ντεφορμε υποχεται την Τσσκα.Υπο αλλες συνθηκες θα μιλουσαμε για ενα διπλο της ρωσικης ομαδας και για ενα πιθανο οβερ.Το Μιλανο μαλλον χωρις τον Τζεντιλε και σημερα ενω εκτος δινονται και απο την ομαδα του Ιτουδη οι Τεοντοσιτς και ο τραυματιας το τελευταιο διαστημα  Ντε Κολο.Με αυτα τα δεδομενα παμε στον ασσο.Ισως και αντερ αλλα προτιμω τον ασσο με το πλεονεκτημα.  Μιλανο  +3.5.
 Στη Πολη τωρα ο Ερυθρος Αστερας εχει ενα αρκετα μεγαλο πλεονεκτημα αλλα νομιζω οτι η Φενερ ειναι απολυτα ικανη να το καλυψει το χαντικαπ.Κι εδω επισης καλο και το αντερ στους 151.  Φενερμπαχτσε  -11.5.
 Κλεινω με το Ρεαλ-Ζαλγκιρις.Μαχητες οι Λιθουανοι αλλα δεν πιστευω οτι περιμενουν και να παρουν νικη σημερα.Μοιραια θα ακολουθησουν τον ρυθμο των Μαδριλενων με κυριο σκοπο να μην συντριβουν.Ψηλο σκορ και οβερ.  Over  169.5.















Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...









































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.