News Update :

* EuroBasket 2015 "Τρένο" η Σερβία...και μια έκπληξη.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google








Πρεπει να πω οτι ηδη απο την πρωτη μερα η ανταποκριση σας ηταν τεραστια.Η επισκεψιμοτητα χτυπησε επιπεδα κοντα στα μεγαλα ρεκορ που χουμε απο αλλες φορες.Επισης πηραμε πολλα mail και σχεδον οι μισες θεσεις για μελη εχουν ηδη κλεισει..




Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Καντε κλικ και Like στη σελιδα 











Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!

Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..





Τα μισα απο τα σημεια μας περασαν χθες.Χασαμε ευκολα και δικαια την Λετονια που σε ενα ματς ντερμπι απεκλεισε τους Σλοβενους.Στο παιχνιδι της Εθνικης μας το οβερ δεν περασε πολυ απλα για τον εξης λογο.Το Βελγιο και η Πολωνια οπως ειδαμε λιγο αργοτερα μολις ειδαν να ανοιγει λιγο η διαφορα και να φτανει τους 8-10π ξεκινησε ενα τεραστιο αγχος και ξαφνικα σουταραν μονο τριποντο,καθολου καθαρο μυαλο σε αμυνα και επιθεση.Κι αυτο εναι ενα σημειο οπου φαινονται οι μεγαλες ομαδες οπως ειναι και η Ελληνικη.Η Ελλαδα χθες εκανε ισως αν οχι το καλυτερο της παντως σιγουρα το πιο σταθερο της ματς.
Στα σημερινα τωρα..
Την Σερβια δεν πιστευω οτι μπορει να την σταματησει με την αμυνα της η Φινλανδια.Οι γειτονες εχουν τεραστια δυναμη και μεσα στη ρακετα αλλα και απο την περιφερεια επισης..Οτι μπορουν να κανουν οι Φινλανδοι ειναι γρηγορο παιχνιδι και καλη επιθεση.Ευνοειται το οβερ.
Αντιθετως αντερ βλεπω εστω και οριακα εστω και με μεγαλο ρισκο καθως ολοι περιμενουν σιγουρο οβερ εδω λογω Ιταλιας που σκοραρει πολυ αλλα και δεχεται πολλους ποντους.Εγω επειδη πιστευω οτι το Ισραηλ θα δωσει μαχη και θα μεινει κοντα στο σκορ(μεχρι και το μεγαλο μπαμ μπορει να κανει),και για να γινει αυτο θα πρεπει να κρατησει τους Ιταλους max στους 80π.
Στα αλλα δυο παιχνιδια πονταρουμε σε κλειστο σκορ και παμε με τα πλεονεκτηματα.Επισης αξιζει το ρισκο στη νικη της Τσεχιας που πληρωνει πολυ καλα.






ΣΕΡΒΙΑ
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  Over 155.5
ΙΣΡΑΗΛ
ΙΤΑΛΙΑ
Under 157.5
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ
      2  +5.5
ΚΡΟΑΤΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ
      2  +7.5


















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.