News Update :

* Σούπερ (ντέρμπι) Καπ σε Ισπανία και Γερμανία

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

PhotoBy Google




Πολυ κακη αρχη καναμε χθες και δεν θα σχολιασουμε τιποτα..Μονο θα προσπαθησουμε σημερα να επανελθουμε στα επιπεδα που παντα βρισκομαστε,που ειναι οχι απλα θετικα αλλα τις περισσοτερες φορες αγγιζουν το απολυτο.!!
Δυσκολο παντως το εργο μας καθως οι τελικοι σε Ισπανια και Γερμανια ειναι no bet παιχνιδια και στη Γαλλια ειναι πρεμιερα οποτε δεν εχουμε καλη εικονα απο τις ομαδες περα των φιλικων κυριως και της μεταγραφικης κινησης..
Στο ισπανικο σουπερ καπ θα παω με τους Καταλανους που δειχνουν σταθερη ομαδα και χθες ξεπερασαν πολυ ευκολα το εμποδιο των γηπεδουχων της Λαμποραλ.Βεβαια και η Ρεαλ αν και δυσκολευτηκε στο πρωτο μερος καθαρισε ευκολα στο δευτερο τη Βαλενθια και ειναι ενισχυμενη σε ροστερ σε σχεση με περυσι.
Στη Γερμανια επειδη και περυσι ειχα πει οτι η Μπαγερν ειναι ανερχομενη δυναμη οχι μονο για τη Μπουντεσλιγκα αλλα και για την Ευρωπη και δικαιωθηκα αφου οι Βαυαροι πηραν το πρωταθλημα, ετσι σημερα δεν γινεται να μην πονταρω πανω τους.
Και απο τη Γαλλια κρατω το οβερ απο το ματς της Παρι στην εδρα της Ρεμς.Αν και το line βγηκε λιγο πιο ψηλα απο οτι περιμενα.





Ξεκιναμε με την σελιδα που θα εχει ελευθερη προσβαση σε ολους για καποιο διαστημα και επειτα θα κλεισει και θα μεινουν μονο μελη...
Απο σημερα οσοι θελουν να κρατησουν μια θεση στα μελη ωστε να μπορουν να μας διαβαζουν θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν...




ΠΡΟΤΑΣΗ



ΡΕΜΣ - ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ                          Over 158.5


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                       2  +1.5


ΑΛΜΠΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ                                               2  -2.5





ΜΠΟΥΡΓΚ
ΧΑΒΡΗ
      1  -2.5 
ΡΕΜΣ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
  Over 158.5 
ΣΟΛΕ
ΝΤΙΖΟΝ
      2  +5.5 
ΛΕ ΜΑΝ
ΡΟΥΕΝ
Under 149.5 
ΝΑΝΤΕΡ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
  Over 156.5 


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
      2  +1.5 


ΑΛΜΠΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      2  -2.5 






















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.