News Update :

* Larry K. NBA Διπλά με καλά πλεονεκτήματα

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google






Οδηγιες για την εγγραφη σας θα βρειτε         ΕΔΩ









THUNDER - LAKERS
Σε τρομέρη φόρμα η Οκλαχόμα που πέρασε πολύ άνετα και απο το Μέμφις.Σκοράρει εύκολα και σπάει άμυνες.Κάτι ανάλογο και σήμερα περιμένουμε να δούμε,πόσο μάλλον που οι Λέικερς δεν παίζουν καμιά σπουδαία άμυνα.Όμως και με τον Κόμπε στη πεντάδα πλέον μπορούν τουλάχιστον να ακολουθήσουν στο σκορ.Καλό το όβερ.
Over  207.5


SPURS - TWOLVES
Η καταπληκτική δουλειά που κάνει στο πάγκο ο Πόποβιτς με το ροτέισιον κάνει την ομάδα να δείχνει φρέσκια πέρα απο την τρομερή άμυνα που παίζει.Σήμερα πάντως λέω να ρισκάρουμε και να την κοντράρουμε.Η Μινεσότα θέλει ενα τέτοιο ματς για να μας δείξει ότι είναι ικανή να πετύχει τον στόχο των πλέι-οφ.
MIN TWolves  +9.5


WARRIORS - ROCKETS
Κι σ αυτό το παιχνίδι θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.Οι Γουόριορς δυσκολεύονται να ανοίξουν διαφορές στα παιχνίδια τους και σε πολλά όπως προχθές με το Ντάλας κάνουν κακό ξεκίνημα και μετά τρέχουν για την ανατροπή.Με το Ντάλας το κατάφεραν αλλά αν γίνει το ίδιο και σήμερα οι Ρόκετς θα τους τιμωρήσουν.
HOU Rokets  +3.5







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






PACERS
BOBCATS
Under 184.5
MAGIC
CAVALIERS
      1  -1.5
RAPTORS
76ERS
      2  +7.5
HAWKS
WIZARDS
Under 194.5
CELTICS
KNICKS
      2  +4.5
PISTONS
NETS
      2  +5.5
PELICANS
GRIZZLIES
      2  +3.5
THUNDER
LAKERS
  Over 207.5
BUCKS
BULLS
      2  -2.5
NUGGETS
JAZZ
      2  +10.5
SUNS
KINGS
  Over 207.5
WARRIORS
ROCKETS
      2  +3.5

SPURS
TWOLVES
      2  +9.5















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.