News Update :

* Euroleague Ντέρμπι στη Μόσχα...Χωρίς κόσμο το Σ.Ε.Φ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google




Ακομα μια φορα χθες το BetBasketCom εδειξε τι δουλεια κανει και ποσο διαβασμενοι ειναι οσοι γραφουν εδω.Παλι περασε την τριαδα και σε μια αγωνιστικη που ηταν πολυ δυσκολη περασε 14 απο 19 ματς του Eurocup.
Ξαναλεω οτι τετοια προγνωστικα στο μπασκετ δεν θα βρειτε πουθενα αλλου.Επισης να ευχαριστησουμε πολυ για την υποστηριξη τους και τα πολλα mails τους φιλους μας εκτος Ελλαδας.Και εχουμε πολυ δυνατα γκρουπς σε Γερμανια,Ιταλια,Ηπα,Μεγ.Βρετανια,Ρωσια,Τουρκια και προσφατα και απο Γαλλια








ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
Παιχνιδι σουπερ ντερμπι με πολυ μεγαλη βαθμολογικη σημασια.Φαβορι μικρο μεν ειναι η Ζαλγκιρις αλλα θεωρω οτι η Εφες ειναι καλυτερη ομαδα αν και κανει απιθανες γκελες.Με πολυ ρισκο παμε με τους φιλοξενουμενους.
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ  +1.5


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ
Στο χωρις κοσμο ΣΕΦ ο αηττητος Ολυμπιακος υποδεχεται την Σιενα των πολλων συνεχομενων προβληματων κυριως οικονομικων.Η Ελληνικη ομαδα εκτιει τιμωρια και ενω παντα η βλακεια καποιων στην κερκιδα ηταν τιμωρια για την ομαδα αυτη τη φορα η βλακεια-απερισκεψια παιχτων τιμωρει και ομαδα και κοσμο.Μια νικη ψαχνει η Σιενα και ετσι οπως εχει η κατασταση χωρις το κοσμο σημερα θα το χτυπησει το παιχνιδι.
ΣΙΕΝΑ  +8.5


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Μπαρτσελονα θελει το παιχνιδι για να μεινει στο κυνηγι της πρωτης θεσης και οι γηπεδουχοι θελουν νικη και με πανω απο 9π ωστε να μεινουν κι αυτοι στο κυνηγι της δευτερης θεσης αν γκελαρει η Μπαρτσελονα.Και οι δυο ομαδες παντως δειχνουν να ναι ασταθεις και αυτο κανει το παιχνιδι ακομα πιο αμφιρροπο.Εμεις θα προτιμησουμε το αντερ σημερα.Κι επειδη οπως ειπα ειναι ασταθεις και οι δυο ομαδες αν χαλασει το αντερ μας θα ειναι με μεγαλη διαφορα και οχι οριακα.
Under  144.5









Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Under 144.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      2  +1.5
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
      1  +1.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΙΕΝΑ
      2  +8.5
ΜΑΛΑΓΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ
  Over 154.5
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
  Over 149.5
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
      2  +13.5




























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.