News Update :

* Ξ Ε Κ Ι Ν Α Μ Ε ! ! ! !

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013








Πως να εγγραφειτε μελη στην αλλαγη που θα κανει το BetBasketCom...
Απο σημερα μπορειτε να στελνετε mail συμπληρωνοντας την φορμα που θα βρειτε στο contact που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα μας. Σ αυτα τα mail θα σας σταλθουν προσκλησεις και ετσι επειτα οταν ειναι να μπειτε στην σελιδα θα σας ζητα mail και κωδικο.Απλα τοτε γραφεται το mail σας και τον κωδικο σας και ετσι θα μπορειτε να συνεχισετε να εχετε προσβαση στα προγνωστικα μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ Το mail πρεπει να ειναι GMAIL και μονο.

Οσον αφορα για συνδρομη κτλ.ΟΧΙ δεν θα εχει καμια συνδρομη.Ειπαμε πολλες φορες οτι δεν απαιτουμε απο κανεναν να μας πληρωνει απλα για να μας διαβαζει.
Μελος θα μπορει να γινεται οποιος θελει.Οταν ομως η σελιδα παει οπως παει συνηθως και δινει ταμεια και δινει ακομα και στο συνολο θετικο προσημο τοτε θα περιμενουμε να υπαρχει μια ανταμοιβη ως DONATE.Ειναι κατι που ηδη αρκετοι το κανουν και ειναι ολο αυτο πιο δικαιο και για τους ιδιους.Οσοι ειναι αδιαφοροι και απλα εκμεταλλευονται την σελιδα το BetBasketCom θα εχει το προνομοιο να τους απομακρυνει μετα την παροδο ενος μηνα.
Ολη αυτη η αλλαγη γινεται για να ειμαστε πιο δικαιοι με οσους μας στηριζουν.
Οτι νεωτερο θα ανακοινωνεται αμεσα...Οτι θελετε να ρωτησετε CONTACT US.



Επισης να πω οτι χθες πρωτη μερα και δεχτηκαμε τοσα mail που δεν το περιμεναμε.Ολα για την εγγραφη.Ηταν παρα πολλα.Ηταν απο παλιους και μονιμους αναγνωστες μας,ηταν παρα πολλα νεα προσωπα που δεν ειχαμε καμια επικοινωνια μεχρι τωρα,ηταν αθλητες,ηταν απλοι μπασκετικοι φιλοι κτλ.Επισης μεγαλη εντυπωση μας εκανε ο μεγαλος αριθμος γυναικων.
Και ενα ερωτημα να απαντησω που ηταν ερωτημα πολλων φιλων. "Ποση πρεπει να ναι η ανταμοιβη?Τι ποσο πρεπει να ναι το donate? "
Δεν υπαρχει κανενα ποσο στανταρ που ζηταμε απο κανεναν.Ο καθενας κρινει μονος του..Δεν κανουμε ολο αυτο για να βγαλουμε χρημματα.Δεν ζουμε σε αλλο πλανητη και μεις.
Εχει να κανει με το τι παιζει ο καθενας,με το φιλοτιμο του καθενος και φυσικα με το ποσο καλα πανε και οι προβλεψεις μας..!!!
Επισης θα κανουμε και μια στηλη στην σελιδα αυτη οπου θα μπορει ο καθενας να δινει ενα παιχνιδι με μια δικη του αναλυση.Για να κανουμε την παρεα μας ακομα καλυτερη.
Αυτα τα κειμενα για λιγες μερες θα επαναλαμβανονται ωστε να ενημερωθουν ολοι..



Αφου στειλετε mail δειτε μετα τις οδηγιες για την εγγραφη αναλυτικα



Τωρα το μονο που χετε να κανετε ειναι το εξης..
1. Πατατε πανω στο συνδεσμο που θα βρειτε στο mail προσκληση.
2. Στην σελιδα που θα σας ανοιξει πατατε εκει που γραφει "Πατηστε εδω" (Σας βαζω και εικονα)

3. Στην επομενη σελιδα πατατε εκει που λεει αποδοχη προσκλησης...Και μολις ανοιξει η επομενη σελιδα αποσυνδεθειτε απο το mail σας..Ηδη θα εχει γινει η εγγραφη..
4. Επειτα μπειτε παλι εδω και πατηστε στο ΕΔΩ που θα γραφω παρακατω...
Ετσι θα γινεται καθε φορα...Θα μπαινεται απο δω και πατωντας πανω στο "Πατηστε εδω" που θα γραφω θα ανοιγει μια σελιδα οπου θα γραφεται το mail σας και τον κωδικο σας και θα σας πηγαινει στην ΝΕΑ σελιδα...

Αν ακουγονται πολλα ειναι επειδη εγραψα τα παντα πολυ αναλυτικα...ειναι πανευκολο εως αστειο



Αφου κανατε τα 3 παραπανω βηματα τωρα πατηστε  ΕΔΩ








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.