News Update :

* Larry K NBA Με όπλο την άμυνα οι Knicks στο Clevelant

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013




Νομιζω οτι αξιζει σημερα να ευλογισουμε τα γενια μας.Περασαμε τα σημεια στα δυο ντερμπι που ειχαμε σε Νεα Υορκη και Λ.Α. αλλα περασε και η τριαδα μας μεσα στην οποια δεν βαλαμε καποιο απο τα δυο που προανεφερα.Επισης στο συνολο περασαν 6 απο τα 9 και τα 3 που δεν μας εκαναν την χαρη χαθηκαν για πολυ λιγο.
Θελω να ευχαριστησω 6 ατομα που παντα οταν πληρωνομαστε αμεσως μας ανταμοιβουν.Τους Γιαννη και Γιωργο απο Θεσσαλονικη,Θαναση απο Λαρισα,τον Μιχαλη που ειναι απο νησι και τους Γιωργο και Νικο απο Αθηνα.Σας ευχαριστω προσωπικα πολυ και για οσα καλα μου λετε.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





Cavaliers-Knicks.Απο ηττα με τους Κλιπερς ερχονται οι γηπεδουχοι.Πιθανον σημερα να μην παιξει παλι ο Ιρβινγκ που δινεται αμφιβολος.Τελευταια δειχνουν ανεβασμενοι και ειδικα εντος.Συνηθως οταν βρισκουν ομαδες με χαλαρες αμυνες απεναντι τους.Τετοια ομαδα δεν ειναι σιγουρα η Νεα Υορκη.Χθες επαιξε εντος κι εχασε απο το Μαιαμι ουσιαστικα στην τελευταια περιοδο αφου πριν ηταν συνεχως μπροστα στο σκορ.Παντως κρατησε κατω απο τους 100π μια ομαδα σαν τους Χιτ.Αυτο κραταω και παω στο αντερ.
Under  202.5


Bucks-Jazz.Σε εκρηκτικη κατασταση το Μιλγουκι που ερχεται απο 3 σερι νικες με πολυ δυνατους αντιπαλους.Παντως το στυλ παιχνιδου που εχει δεν το καταστα αξιοπιστο οποτε τις περισσοτερες φορες που  το πονταρουμε ρισκαρουμε λιγο παραπανω.Σημερα θα παω με τον ασσο οχι μονο λογο φορμας των γηπεδουχων αλλα και οτι η Γιουτα εχει σημαντικους παιχτες αποντες και το πληρωνει.
MIL Bucks  -4.5


Hornets-Magic.Ενταξει ειπαμε οτι το Ορλαντο παει χαλια και εχει απουσιες πολλες και γενικα ειναι χαμενη χρονια.Αλλα και οι Χορνετς δεν πιστευω οτι εγιναν τοσο σουπερ ομαδα ωστε να δινεται τετοιο χαντικαπ.Ερχονται απο νικη οι γηπεδουχοι τους Πιστονς και ειναι μεν φαβορι αλλα το Ορλαντο εχει την φανελα καποια παιχνιδια να τα κανει ντερμπι.Παμε στο διπλο κι ας χασουμε αν δεν παιξουμε.
ORL Magic  +8.5





CAVALIERS
KNICKS
Under 202.5 
BUCKS
JAZZ
    1    -4.5 
TWOLVES
HEAT
Under 196.5 
HORNETS
MAGIC
    2    +8.5 
NUGGETS
HAWKS
Over   211.5 
TBLAZERS
BOBCATS
Under 197.5 
WARRIORS
RAPTORS
    1    -6.5 









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.