News Update :

* Larry K NBA "Καίγεται" για νίκη το Dallas..Τρένο το Miami..

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013




Περασαμε τα 2 απο τα 3 σημεια χθες και μαλιστα πολυ πολυ ευκολα.Περιπατο εκανε η Οκλαχομα οπως και πολυ πολυ ευκολα ηρθε το οβερ στο Σακραμεντο.Πεσαμε εξω στο αντερ στη Φιλαδελφεια.Σημερα ειναι πολυ καλη μερα με πολλα παιχνιδια..Θελουμε καλες προβλεψεις και καλη χημεια ωστε να κανουμε οχι ενα αλλα περισσοτερα ταμεια..







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Mavericks-Rockets.Πριν 3 μερες επαιξαν παλι μεταξυ τους αλλα στο Χιουστον.Παρτι ειχαν κανει οι γηπεδουχοι με την τελικη διαφορα να ξεπερνα τους 30π.Σημερα περιμενω πιο δυνατο το Νταλας γιατι καιγεται για νικες και στην εδρα του δεν πρεπει να χανει παιχνιδια.Για να το πετυχει αυτο ομως πρεπει ή να παιξει τρομερη αμυνα(πραγμα δυσκολο) ή να παιξει πιο γρηγορα και πιο επιθετικα απο τους Ροκετς.Το τελευταιο βρισκω και πιθανο και παω στο οβερ.
Over  222.5


Clippers-Bucks.Απο την ηττα με την Οκλαχομα ερχονται οι γηπεδουχοι.Σιγουρα και λογικα ειναι το φαβορι αποψε.Το χαντικαπ δειχνει να ειναι μεγαλο  λογω της φορμας των Μπακς που τρεχουν ενα σερι με 4 νικες.Παντως με το ζορι κερδισαν τοσο το Τοροντο οσο και την Γιουτα.Πραγματικα δεν τους δινω καμια τυχη αποψε.Ελπιζω να μην μας "κανουν νερα" οι γηπεδουχοι.
L.A. Clippers  -9.5


Heat-Magic.Ασταματητο το Μαιαμι που εφτασε το σερι του στις 15 νικες και λογικα 16 αποψε.Ο ΛεΜπρον συνεχιζει να κανει πολυ καλα παιχνιδια και να ναι ο κορυφαιος για την ομαδα του.Το Ορλαντο το προτειναμε στο παιχνιδι μεσα στην εδρα των Χορνετς και μας εβγαλε ασπροπροσωπους καθοτι εκανε καθαρο διπλο.Σημερα δεν πρεπει να περιμενει πολλα απο το παιχνιδι αυτο.Παντως το χαντικαπ ειναι μεγαλο.Οχι για το αν μπορουν να το καλυψουν οι γηπεδουχοι.Απλα ειναι μεγαλο για να πονταρουμε σε παιχνιδι ΝΒΑ.Εγω τουλαχιστον προσπαθω να τα αποφευγω.Θα παρω το αντερ εδω.!!!Ναι καλα διαβασατε...αντερ.Κυριος λογος ειναι οτι περιμενω να κινηθει πολυ χαμηλα σε σκορ το Ορλαντο.
Under  204.5




CAVALIERS
JAZZ
    2    -1.5 
PACERS
CELTICS
Under 184.5 
BOBCATS
NETS
    2    -8.5 
HAWKS
76ERS
    2    +8.5 
HEAT
MAGIC
Under 204.5 
PISTONS
KNICKS
Over   195.5 
GRIZZLIES
TBLAZERS
    2    +6.5 
TWOLVES
WIZARDS
Under 187.5 
HORNETS
LAKERS
    2    +1.5 
MAVERICKS
ROCKETS
Over   222.5 
SPURS
BULLS
    2    +8.5 
SUNS
RAPTORS
Under 193.5 
WARRIORS
KINGS
    2    +11.5 
CLIPPERS
BUCKS
    1    -9.5 

















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.